Placere sporita

Tehnologie

Plăcere sporită

O invitaţie la drum

Abilitatea de a crea vehicule care răspund mai multor gusturi rezidă în dezvoltarea unei multitudini de proiecte şi concepte diferite. Dar are la bază şi un principiu esenţial: acela că maşina reprezintă un adevărat spaţiu vital.

Dincolo de luxul tradiţional, Peugeot oferă vehicule bine gândite care sunt relaxante pentru ocupanţii lor şi plăcute la condus. Atmosfera din habitaclu, împreună cu materialele şi culorile folosite, toate contribuie la confortul pasagerilor. La acesta contribuie şi temperatura din interior şi luminozitatea, cât şi usurinţa în utilizare şi performanţă.

Stilul Peugeot

Viitorul se modelează astăzi

Astăzi, pentru Peugeot, proiectarea reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea unui automobil. Combinarea atributelor estetice cu tehnologia reprezintă unul dintre obiectivele pe care marca le urmareşte atunci când îşi proiectează modelele, întrucât un automobil trebuie să determine mereu renaşterea emoţiilor trăite atunci când îl foloseşti.

Pntru a începe acum proiectarea maşinilor care să corespundă aşteptărilor de mâine, Peugeot caută să descopere şi să încurajeze energiile creatoare.

Printr-o iniţiativă originală, denumită Concursul de Proiecte Peugeot, Marca adresează invitaţia proiectanţilor din întreaga lume de a-şi exprima talentul şi a-şi slobozi imaginaţia. După explorarea viitorului, inclusiv prin accentele retro, Peugeot a deschis acum competiţia de proiectare a vehiculului visat pentru viitorul apropiat. Recompensa ce va fi acordată câştigătorului acestui concurs internaţional va fi transformarea proiectului sau într-o maşină concept realizată la scară normală.

 

Plăcerea condusului

Uşurarea vieţii

Datorită paşilor înainte înregistraţi în electronică şi în multiplexing, Peugeot poate să îşi echipeze maşinile cu facilităţi pentru confort şi siguranţă care ajută şi asistă şoferul.

Provocarea este aceea de a oferi un vehicul cu un plus de agilitate şi mai bine realizat în relaţia cu mediul înconjurător şi cu nevoile şi cerinţele tuturor.

Acesta este scopul asistenţei la parcare, de exemplu, care permite şoferului să efectueze manevrele de parcare cu uşurinţă şi fără efort.

Ca o încununare a acestor evoluţii, grupul PSA Peugeot Citroën a dezvoltat un nou sistem: "Stop & Start", care opreşte şi reporneşte motorul ori de câte ori maşina este oprită cu motorul în funcţiune (la semafor, în caz de blocaje în trafic, etc.). Vehiculele Peugeot vor fi în curând echipate cu acest sistem revoluţionar.

Sistemul Stop&Start reduce consumul de combustibil cu 10% în regim urban, cu 6% în regim mixt standard şi cu până la 15% în trafic aglomerat. De asemenea, reduce şi emisiile de CO2. Prin aceasta, sistemul contribuie la reducerea emisiilor de gaze răspunzătoare de efectul de seră, ceea ce PSA Peugeot Citroën consideră ca fiind provocarea în relaţia cu mediul.

Viaţa la bord

Bine aţi venit acasă!

Prin încorporarea fiecărui detaliu din viaţa zilnică, maşină s-a transformat într-un spaţiu vital de încredere.

Tendinţele arhitecturale progresiste ale lumii auto au dus la proiectarea de maşini care reflectă imaginea ocupanţilor lor. Totul este realizat acum pentru a satisface dorinţele unuia şi ale tuturor deopotrivă, în privinţa esteticii şi funcţionării.

Peugeot, de asemenea, doreşte să ofere materiale de interior moderne, rezistente şi de înaltă performanţă. Marca inventează nuanţe cromatice atractive, calde şi armonioase. Pentru obţinerea unui confort sporit, Peugeot a luat în consideraţie şi echiparea parbrizului cu geam reflector de căldură de generaţie nouă.